پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

ایران مصمم به اجرای گام سوم کاهش تعهدات برجامی است

نماینده مردم ایذه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران مصمم به برداشتن گام سوم کاهش تعهدات برجامی است، گفت: ایران این گام را نیز با قاطعیت بر‌می‌دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 13
کد خبر: ۱۹۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ هدایت‌الله خادمی نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ادامه روند کاهش تعهدات برجامی از سوی ایران، گفت: زمانی که آمریکا از برجام خارج شده و از سوی دیگر اتحادیه اروپا نیز اقدامی عملی انجام نداده است ایران نیز باید به روند کاهش تعهدات خود ادامه دهد.

 

وی با بیان اینکه اروپا نه عزم و اراده و نه توان لازم برای حفظ برجام را دارد، افزود: با توجه به این شرایط ایران گام سوم کاهش تعهدات برجامی را عملی می‌کند.

 

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس با تأکید بر اینکه گام سوم کاهش تعهدات برجامی ایران محکم‌تر برداشته شود، ادامه داد: ایران تاکنون هیچ اقدام عملی از سوی اروپایی‌ها در راستای اجرای برجام مشاهده نکرده است لذا ما دیگر معطل اروپایی‌ها نخواهیم ماند و کار خود را انجام خواهیم داد و مصمم به برداشتن گام سوم کاهش تعهدات برجامی هستیم.

 

خادمی اظهار داشت: امیدوارم این بار دیگر اگر به نتیجه‌ای برسیم، یک‌باره با مذاکره‌ای کوچک به نقطه صفر بازنگردیم.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر